Hírek, programok

2017, április 8 - 10:00

Április 8-án és 9-én rendezik a VIII. Országos Fazekasmester Találkozót Naszályon, ahol zenés programok, kiállítás, bemutatók és versenyek várják az érdeklődőket.

2017, március 15 - 09:00

Naszály Község Önkormányzata, és a Tatai Kistérségi Többcélú Társulás március 15.-én, 9 órától tartja ünnepi rendezvényét az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére.

2017, január 26 - 14:30

Idei első ülését rendezte a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács a Városháza dísztermében, január 26-án. A tanács tagjai 9 napirendi pontban döntöttek.

2017, január 9 - 14:30

A Tatai Kistérségi Többcélú Társulás, a Szomódi Helytörténeti Egyesület, és a Budapesti Erdőgazdaság Süttői Erdészete szervezésében rendeztek ünnepi megemlékezést január 8-án, az 1945. január 4-én a szovjet Vörös Hadsereg katonái által kivégzett dunaalmási, neszmélyi, agostyáni, tatai és szomódi... Tovább

2016, december 16 - 11:15

Idei utolsó ülését tartotta december 16-án délelőtt a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács Tatán, a Városháza dísztermében.

2016, december 7 - 11:00

A Városháza Martyn - termében találkoztak a Tatai Kistérségi Szociálpolitikai Kerekasztal résztvevői. Az Önkormányzat munkatársai, a szociális területen tevékenykedő intézmények vezetői és szakemberei, valamint a támogató szervezetek képviselői, két napirendi pontban tárgyaltak a helyszínen.

2016, november 15 - 14:45

Az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet tájékoztatása szerint, november 7-től  a laboratórium már új helyen, a Hősök tere 2. szám alatti szakrendelőben működik.

2016, július 6 - 09:00

12 állítható magasságú ágyat, valamint 8 etetőasztalos éjjeliszekrényt adományozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi csoportja, a Fényes fasoron lévő Tatai Kistérségi Időskorúak Otthonának.

Oldalak

Tatai Kistérségi Többcélú Társulás

Tatai Kistérségi Többcélú Társulás 2004. június 30. nappal a Tatai Kistérség Területfejlesztési Társulás jogutódjaként jött létre, a tatai kistérséghez tartozó valamennyi települési önkormányzat (Baj, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Neszmély, Szomód, Tardos, Tata, Vértestolna) részvételével. Az önálló jogi személyiséggel rendelkező társulást az alapítók határozatlan időre, a kistérség összehangolt fejlesztésének előmozdítása és az önkormányzati közszolgáltatások színvonalának emelése érdekében hozták létre.

 

A társulás tisztségviselői:

  • elnök: Michl József Tata Város Polgármestere
  • elnökhelyettes: Schunder Tibor Baj Község Polgármestere
CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja Tájékoztató.doc127.5 KB

KÖZKINCS - Kistérségi Kultúrális Kerekasztal

A Tatai Kistérségi Kulturális Kerekasztal az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával jött létre 2008. szeptemberében a kistérségben működő települési önkormányzatok, a közművelődés és kultúra területén tevékenykedő civil szervezetek és intézmények képviselőinek részvételével. A program lebonyolítója és koordinátora a Tardosi Vörösmárvány Művelődési Ház vezetője, Nagyné Elekes Réka.