A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

"Cseh Capriccio"

VETÉLKEDŐ CSEHORSZÁGRÓL ÉS BYSTRICÉRŐL TATAI KÖZÉPISKOLÁSOKNAK

Tata Város Önkormányzata vetélkedőt hirdet tatai középiskolások számára, melynek témája Csehország, és Tata cseh partnertelepülése, Bystřice nad Olší.

A vetélkedő résztvevői 3 fős csapatok.
Az ezen felhíváshoz mellékelt feladatlap csomagot a csapat tagjai közösen töltik ki.
A feladatlap kitöltéséhez bármilyen segédeszköz vagy személyes segítség igénybe vehető. (A kérdések összeállítói a feladatok megválaszolásában nem segíthetnek a versenyzőknek.)
A Móricz Zsigmond Városi Könyvtár kézikönyvtári rendszerben, külön csoportosítva teszi hozzáférhetővé a feladatok sikeres megoldásához szükséges anyagokat.
A feladatlap csomag címoldalán fel kell tüntetni a csapat választott nevét.
A csapat tagjainak nevét, címét, telefonszámát és iskolájának nevét tartalmazó mellékelt adatlapot lezárt borítékban kell a kitöltött feladatlap csomaghoz mellékelni.
A borítékon fel kell tüntetni a csapat nevét. A vetélkedőben csak azok a csapatok vehetnek részt, melyek a fentiek szerint járnak el!

A kitöltött feladatlapokat a csatolt borítékkal együtt a polgármesteri hivatal portájára kell beadni Osgyáni Zsuzsanna nevére legkésőbb 2008. május 15-én, csütörtökön 16.00 óráig. A csapatok munkájának elbírálását bizottság végzi. A vetélkedő eredményhirdetésére a Városi Gyermeknapon, 2008. május 25-én, vasárnap kerül sor. Az eredményhirdetésre minden résztvevő személyre szóló meghívást kap!
Az 1. helyezett csapat csehországi kiránduláson vesz részt 2008. június 19-től 22-ig.
A 2. és 3. helyezett csapatok tárgyjutalomban részesülnek.
A vetélkedővel kapcsolatos technikai információkkal Osgyáni Zsuzsanna áll a versenyzők rendelkezésére (Polgármesteri Hivatal, 120-as szoba, telefon: 588-661).

CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja Vetélkedő adatlap.doc25.5 KB
Microsoft Office dokumentum ikonja Cseh capriccio.doc260 KB