A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Fórum az Öreg-tó és Által-ér vízgyűjtő rehabilitációjáról

Hol tart a "Tatai Öreg-tó és Által-ér vízgyűjtő rehabilitációja" kiemelt projekt előkészítése? Milyen tervek készültek el? Lehet-e még alakítani a terveket? Milyen segítséget tudnak adni az érintett települések, civilek, egyéb érdekeltek?
Ilyen és hasonló kérdésekre kérik és keresik a választ azon a tervegyeztetésen, amelyet az Által-ér Szövetség kezdeményezésére a tatai városházára rendeznek szeptember 9-én.

Az Által-ér Szövetség a „Tatai Öreg-tó és Által-ér vízgyűjtő rehabilitációja” kiemelt projekt előkészítését és megvalósítását igyekszik folyamatosan figyelemmel kísérni és lehetőségeihez mérten segíteni. Tekintettel arra, hogy Szövetség tagjait és a projekt ügyében hozzájuk forduló állampolgárokat, civil szervezeteket megfelelő és hiteles információkkal tudják magunk is kiszolgálni, a kiemelt projekt ügyében tervegyeztetést kezdeményeznek a projektgazda, a tervezést végzők és más érintettek bevonásával.
E tervegyeztetés célja, hogy naprakész és pontos helyzetképet kapjnanak az engedélyezési tervek készültségéről, az előkészítés pillanatnyi helyzetéről, az eddig elkészült és a folyamatban lévő tervekről, az esetleges problémákról, a megvalósíthatósági tanulmányban foglaltaktól való esetleges eltérésekről. A szövetség a projektgazda ÉDUKÖVIZIG-et és a tervezést bonyolító UVATERV Zrt.-t kéri fel, hogy tartsanak egy átfogó – valamennyi projektelemre kiterjedő – tervismertetést tartani konzultációs lehetőséggel a meghívottak részére.
A tervegyeztetés helyszíne: Tata, Városháza díszterem (Kossuth tér 1.)
Időpontja: 2008. szeptember 9. kedd 9.00 óra