A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Felhívás tatai cégek, vállalkozások részére!

Tájékoztatom a tatai cégek, vállalkozások vezetőit, hogy Tata Város Önkormányzata nevében a koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében meghozott önkormányzati döntésekről szóló polgármesteri tájékoztatót naponta megküldjük a helyi gazdaság szereplőinek részére. A járványügyi intézkedések reményeink szerint a lakosság egészségének és életének védelmén túl hozzájárulnak a gazdaság mielőbbi újraindításához, az élet- és munkakörülmények stabilizálásához.

 

A kapcsolattartás során kérésünkre folyamatosan jelzéseket kapunk a cégek működésében - termelés, ellátási láncok, szolgáltatások - közegészségügyi okból felmerült nehézségekről. A városunkban működő vállalkozásokon keresztül, ezen információk segítségével valós és minél pontosabb képet szeretnénk kapni  a koronavírus  járvány helyi gazdaságra gyakorolt hatásairól.

Amennyiben valamelyik vállalkozás még nem szerepel a címlistánkban, de kérné a napi tájékoztatást, kérem vegye fel a kapcsolatot Vámosiné Illés Márta önkormányzati munkatársunkkal a 30/ 867-6938-as telefonszámon vagy a vamosine.illes.marta@tata.hu e-mail címen.

A továbbiakban is minden új és aktuális információt megosztunk, hogy tudásunkkal és lehetőségeink teljes körű kihasználásával, felelős összefogással segítsük a helyi vállalkozásokat. 

 

Michl József

polgármester