A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Hétfőtől ügyeleti rendben működnek a tatai óvodák 03.17.

Március 23. hétfőtől változik a tatai óvodák működési rendje. A koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében az intézmények ügyeleti rendben működnek.

 

Március 23-tól minden tatai óvoda zárva tart. Azok a gyermekek, akiknek nem tudnak otthoni felügyeletet biztosítani, az Új úti Csillagsziget Bölcsődében kapnak óvodai ellátást. A helyszínen külön csoportszobákban a városi óvodák óvónői váltott munkarendben foglalkoznak a gyermekekkel.

Március 23. hétfőtől zsiliprendszert vezetnek be a Csillagsziget Bölcsődében, vagyis a szülők csak a bejáratig kísérhetik el gyermekeiket, a bejárattól pedig már csak a dadák és óvónők kísérhetik tovább a kicsiket.

A tatai óvodák minden kisgyermek számára, egyéni fejlesztési terv alapján online óvodai foglalkozást nyújtanak hétfőtől, melyet a gyermekek szüleik segítségével teljesíthetnek. Minden óvoda heti rendszerességgel telefonon vagy skype-on kapcsolatba lép az óvodásokkal, akik így saját óvónőikkel beszélhetnek hetente egy alkalommal.

A tatai óvodák a továbbiakban is a szülők rendelkezésére állnak, és bármilyen nevelési kérdésben igény szerint telefonon tanácsot adnak.

Az idei óvodai jelentkezés rendjéről hamarosan részletes tájékoztatást adunk.