A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Idén is szavazhatunk a Mindennapok Hőseire!

2020-ban is voksolhatunk a Mindennapok Hőseire, hiszen a szavazást már negyedik alkalommal szervezi meg a Tata és Térsége Civil Társulás. Szavazni március 9. és 22. között lehet a város több pontján papír alapon, vagy online.

Az elmúlt három évben egyre nagyobb sikere volt a kezdeményezésnek, melyet  Veszprém és Tatabánya városait követve 2017-ben Tatán is meghirdettek, s azóta Szigetvár is kapcsolódott az akcióhoz. A „Mindennapok Hősei” díj eszmeisége nem változott az évek alatt, ma is az a célja, hogy általa kifejezhessük elismerésünket közösségünk azon tagjai iránt, akik elhivatottságuk, jellemességük, tenni akarásuk révén tiszteletet vívtak ki környezetükben munkájukkal, tevékenységükkel. A civil kezdeményezésű és civil önkéntesek munkája nyomán megvalósuló nagyszabású szavazás öt kategóriában zajlik: civil szektor, egészségügy, szociális terület, honvédelem és oktatás.

A győztesek a szavazók erkölcsi elismerése mellett helyi vállalkozások gáláns és figyelmes szponzori támogatásának köszönhetően értékes tárgyjutalomban is részesülnek.

A szavazók száma évről-évre nő, tavaly már több, mint 1800 érvényes szavazat érkezett, a tataiak akkor több, mint 110 jelöltre voksoltak. A szavazatokat online szavazással a www.mindennapokhosei.hu/Tata oldalon lehet leadni, vagy papír alapon, előre nyomtatott szavazócédulákon az alábbi helyszíneken:

-Magyary Zoltán Művelődési Központ,

-Városháza,

-Tourinform Iroda,

-valamint a szakmai területek adott intézményeiben.

Egy-egy jelölt győzelme érdekében idén is érdemes összefogni, közösségek, baráti társaságok vagy családok együtt szavazhatnak a saját hősükre.

A „Mindennapok Hősei” szavazás március 9-én indul és március 22-ig tart!

Az ünnepélyes díjátadót március 27-én 16:00 órakor rendezik majd a Menner Bernát Alapfokú Művészeti Iskolában.

Tatán is élnek hősök!

Köztünk járnak, értünk dolgoznak, minket szolgának!

Ismerjük meg őket, ismerjük el őket, szavazzunk ismét a Mindennapok Hőseire!

 

(Fotó: Tata és Térsége Civil Társulás).