A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Nyáron újra Tatán koncertezik az Omega

5 év után idén nyáron ismét városunkban koncertezik az Omega együttes. A július 27-re szervezett eseményről április 10-én az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban rendeztek sajtótájékoztatót.

 

Az 57. éve működő zenekar a Tűzvihar elnevezésű koncertsorozatának egyik állomásaként lép fel városunkban. Ez a turné az Omega progresszívebb, lendületesebb oldalát mutatja be, műsorukban felcsendülnek majd a legnagyobb slágerek is, különleges hang- és látványelemek kíséretében.

Kóbor János, az Omega énekese a sajtótájékoztatón elmondta: - szeretnek Tatára jönni, mert nagyon szép környezetben játszhatnak a városban, a szabadtéri színpad pedig mindig is az egyik ékköve volt a nyári turnéiknak. Júliusban a Tűzvihar című koncertsorozattal érkeznek hozzánk, amit már 8 sportcsarnokban bemutattak. Az énekes hozzátette: - Három éve készítik a Testamentum című anyagukat, melynek bemutatását 2019-re ígérték, de mivel még nem készültek el vele, ezért döntöttek a Tűzvihar nevű produkció mellett.

Az Omega európai turnéi során gyakran működik együtt más zenekarokkal, ez Tatán is így lesz, ugyanis a nyári koncerten vendégül látják az amerikai  Creedence Clearwater Revival együttest, ők nyitják majd a tatai koncertet, és őket követi az Omega műsora.

A tatai sajtótájékoztatón Michl József polgármester és Berczelly Attila a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a zenekar képviselőit. A koncert további részleteiről hamarosan beszámolunk.