A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Rendkívüli ülésen szavaztak a képviselők

Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete december 12-én rendkívüli ülést tartott a Városháza Martyn - termében, ahol két napirendi pontban szavaztak a képviselők.

Az első döntés egy, a Tatai Ipari Parkban található ingatlan értékesítésére beérkezett pályázat elbírálására vonatkozott. Michl József az ülést követő sajtótájékoztatóján elmondta: - a terület megvásárlására már három éve kiírtak egy pályázatot, melyen a közelmúltban változtattak, és jelentkezett is rá pályázó. Az üggyel kapcsolatban azért kellett a testület rendes ülését megelőzően voksolni, mert a pályázati kiírás azt tartalmazza, hogy pályázat beadását követően 10 napon belül a képviselő-testületnek döntést kell hoznia. Az Ipari Parkban tehát egy újabb másfél hektáros terület fog beépülni, melyet három cég vásárolt meg, a helyszínen pedig hamarosan elkezdődhetnek az építkezések. Ezzel tovább gazdagodik az Ipari Park, és nőnek az önkormányzati adóbevételek is – nyilatkozta a polgármester.

A rendkívüli ülés második napirendi pontja a Tatai Televízió Közalapítvány alapító okiratának módosítására vonatkozott. Erre azért volt szükség, mert a testület októberben megválasztott tagjával, Purgel Zoltán önkormányzati képviselővel egészül ki a jövőben a közalapítvány felügyelő-bizottsága.

Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő rendes ülését december 20-án tartja majd a Városháza dísztermében.