A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Nyílt napot tart a Kertvárosi Óvoda

Április 27-én, délelőtt 9.00 - 11.30 között nyílt napot tart a Kertvárosi Óvoda a leendő kiscsoportos gyermekeknek és szüleiknek az óvodában, ahol a délelőtt folyamán megismerkedhetnek az óvó nénikkel, és az intézménnyel.

A Tatai Kertvárosi Óvoda (Tata, Deák Ferenc utca 1.) a város kertvárosi részében, zöldövezetben található, három csoporttal – Katica-  Méhecske - Süni- családias nevelői környezetben várják a hozzájuk érkező apróságokat. Az óvoda elkötelezett az egészséges életmód és a környezeti nevelés iránt. Kiemelt figyelmet fordítanak a gyermekek környezettudatos személet formálására, és az egészséges táplálkozásra. Rengeteget sétálnak, kirándulnak, és minden csoportjuknak saját kiskertje van, amit ők is gondoznak. 

Jövőre a Méhecskék lesznek kiscsoportosok, szeretettel várják őket és szüleiket 2016. 04. 27 - én szerdán 9.00 és 11.30 között az óvodában. A nyílt nappal lehetőséget szeretnének adni arra, hogy a kicsik megismerkedjenek a leendő óvónénikkel, kötetlenül játszhassanak, beszélgessenek egymással.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!