A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Új padok szépítik az Angolparkot Tatán

27 új padot adtak át a Cseke-tó partján az Angolparkban, az Erzsébet tér felőli bejáratnál. A padokat cégek, magánszemélyek, a Tatai Managerek Klubjának tagjai vásárolták meg a Városgazda Kft.-től, majd a városnak ajándékozták.

A padok felajánlói, a Tatai Managerek Klubjának tagjai is részt vettek azon a sajtótájékoztatón, amelyet csütörtökön kora este rendeztek az Angolkertben. Az eseményen szintén egy-egy pad védnökeként jelen volt Bencsik János országgyűlési képviselő, Michl József polgármester és dr. Beró Henrietta alpolgármester is. A hivatalos átadón minden padra felszereltek egy névtáblát, amelyen a vásárló-örökbefogadó neve szerepel.

Michl József Tata polgármestere megköszönte minden cégnek, magánszemélynek, vállalkozóknak a segítséget, s hozzátette:- Külön öröm látni azt, hogy egy közösség összefogása segíti a város szépülését, fejlesztését, és ezzel támogatja a tataiak tágabb közösségét.

Bencsik János országgyűlési képviselő elmondta:- tavaly, amikor az Angolpark második ütemének fejlesztésére sor került, többen is jelezték, hogy kevés a pad, amelyre le lehet ülni. Tata polgármesterével és alpolgármesterével jó példával szerettek volna elöl járni, így megvásároltak három padot, s ehhez a lehetőséghez kapcsolódott a tatai vállalkozók közössége, a TAMAK tagjai, védnökséget vállalva egy-egy pad fölött.

Nagy Gábor a 2006-ban alapított TAMAK képviseletében úgy nyilatkozott: - a klub tagjai magukénak is érzik a várost, ezért fontosnak tartják, hogy részt vállaljanak Tata szépítésében, fejlődésében.

Természetesen a lehetőség továbbra is nyitott, bárki fogadhat örökbe padokat, amelyek Tatát szépítik a jövőben. Acsai Zoltán a Városgazda Kft. ügyvezetője elmondta:- akik szeretnének padot vásárolni, keressék a Városgazdát a 34/-708-102-es telefonszámon, ahol szívesen tájékoztatják az érdeklődőket.