A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Feliratkozási lehetőség a városi címjegyzékbe

Tata Város Önkormányzata sikerrel pályázott a TÁMOP-2.4.5-12/3-2012-0028 kódszámú projektjével és A munka és a magánélet összehangolását segítő helyi kezdeményezések megvalósítása Tata városában című pályázat keretén belül sok féle tevékenységet valósít meg:

  • helyi szövetség kialakítása
  • családbarát és felhasználóbarát hivatalok kialakítása - lift létesítése a Polgármesteri Hivatalban;
  • a városi honlap fejlesztése
  • nyitvatartási és ügyintézési idők racionalizálása - felmérés készítése a projekt megvalósítási időpontjában a kistérségben található közintézmények, közszolgáltatók, nagyobb kereskedelmi egységek, közlekedési szolgáltatók aktuális ügyfélszolgálati idejéről, nyitva tartásáról, menetrendjéről; rugalmas szolgáltatások kialakítása
  • munka és magánélet összehangolását segítő szolgáltatás - információs füzet készítése
  • felhasználóbarát település környezet fejlesztése - Magyary Terv felülvizsgálata, aktualizálása
  • önkéntesség és társadalmi szerepvállalás erősítése.

A nyitva tartási és ügyintézési időket szeretnénk egy kiadványban megjeleníteni és elérhetővé tenni papír alapon és a www.tata.hu honlapon.

Kérem, hogy 2015. május 14-éig töltse ki és e-mailben küldje vissza a magyaryterv@gmail.com e-mail címre a táblázatot, hogy az Ön intézménye, civil szolgáltatása, kereskedelmi egysége nyitva tartási idejét megjelentethessük. A kiadványba történő bekerülést a szolgáltatás jellegétől függően és a mennyiségi korlátok figyelembe vételével tudjuk vállalni.

Az adatlap kitöltésével és visszaküldésével hozzájárulását adja a megküldött információk nyilvánosságra hozatalához.

Segítő közreműködését köszönjük annak érdekében, hogy szolgáltatása eléréséhez minél pontosabb információkkal rendelkezzünk, és megkönnyítsük az Önök elérhetőségét a tataiak, a környékbeliek, és minden érdeklődő számára!

Tata, 2015.05.06.

Michl József
polgármester

CsatolmányMéret
PDF ikon felhívás tataiaknak.pdf79.28 KB
Office táblázat ikonja adat tabla.xls179.5 KB