A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Szemler Józsefné az év közszolgálati dolgozója

Az önkormányzat májusi ülésén döntött arról, hogy az idén kit részesít az év közszolgálati dolgozója díjban. A döntés alapján Szemler Józsefné, a szervezési csoport ügyintézője kapta meg az elismerést, melyet Michl József polgármester nyújtott át részére a képviselő-testület júniusi ülésén.

Szemler Józsefné Erzsike 1993 óta dolgozik a polgármesteri hivatalban, s most, negyven év munkaviszony után nyugdíjba vonul. Feladatkörébe a testületi anyagok előkészítése, a bizottságok munkájának támogatása tartozott. Számos jegyzőkönyvet, több mázsányi dokumentációt készített elő. Munkáját mindenkor lelkiismeretesen végezte, tevékenységét szakmai hozzáértés, odafigyelés jellemezte. Kollégáival mindig segítőkész volt, példaértékű közösségi emberként szeretik.
Pályáját 1974-bn kezdte, dolgozott a Zöldértnél, majd egy tervező irodánál, s a közismert Háziipari Szövetkezetnél. Mindenütt adminisztratív munkát látott el, többször is kiváló dolgozó volt. Mostantól kezdve ideje nagy részét családjának szentelni, két fia és egy unokája van, férje még aktívan dolgozik. A nyári szünidőben nyolc éves fiú unokája kívánságait teljesíti, ősztől pedig a mindennapokban otthon fog helyt állni, ahogy eddig is tette.