A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Által-ér Vízitúra

A vízitúrát Mikoviny Sámuel emlékének megőrzésére szervezik hagyományosan, az idén október 5-én szombaton 9.15-től lehet vízre szállni a Berta malom előtt.

 

 

Program: Akik vízi járművüket már előző nap a helyszínre kívánják szállítani, azok a Berta Malom kertjébe betárolhatják azokat.

8.00 – 11.00 Regisztráció

9.00 Ünnepélyes megnyitó

9.15-től Vízre szállás

11.00-től érkezés Dunaalmásra a nagy zsiliphez, ahol a Révalmási Tutajosok „Vendégmarasztaló – babgulyással” várják a résztvevőket.

 

A beérkezés után az ebédosztásnál folyamatosan történik az Emléklapok átadása!

Helyszín/Indulás: Berta Malom (Tata), itt történik a regisztráció!

 

Táv: 13 km Időtartam: min. 1,5 óra

Nevezési díj: A vízi-túrán 2000 Ft/fő a nevezési díj, amely magában foglalja a következőket: - Nevezési és regisztrációs díjat, - 1 db emblémás póló díját, - Oklevelet, - Vendégmarasztaló babgulyást Dunaalmáson (Az ebéd a regisztrációnál kapott karszalaggal érvényes, egy adagra szól, és ha esetlegesen elfogy, akkor minden esetben visszafizetjük az árát. Ha marad, akkor természetesen lehet repetázni!)

 

 

További információ: Mocsi Ádám 70/385-7981 vagy Oláh András 20/596-48-80, 30/549-2006 zoldszigetkor@gmail.com, www.zszk.hu

 

FONTOS! Figyelmeztetjük azokat, akik most jönnek először, hogy a kb. 13 km-es vízi túráinkon a résztvevők közül néhányan borulni szoktak! Potenciális veszélyhelyek: A vasúti híd és az 1-es út alatti betonozott szakasz, Barcza duzzasztó, zsilipek, műtárgyak a térképen jelzett helyeken! (Száraz ruháról és vízhatlan hordóról kéretik gondoskodni!) Az alkoholfogyasztás befolyásolja a teherbíró képességet és veszélyes lehet az evezés során! Ne fogyasszuk alkoholt és vigyázzunk a magunk és mások testi épségére! Az Által-ér mederrekonstrukciós munkálatai miatt a cél a 10-es útnál lévő zsilip előtti gátszakasz! (JPG képen jelölve – www.zszk.hu)

 

Kérünk mindenkit az óvatos kikötésre!

Mindenki saját felelősségére vesz részt a túrán!

(fotó: Zöld Sziget Kör)