A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Az ötvenezredik látogatót köszöntötték a Fényesen

Nem is olyan régen a negyvenötezredik látogatónak örülhetett a Fényes-fürdő vezetése, a strandszezon vége felé pedig köszöntötték az ötvenezredik látgatót. Ányosné Pulpiter Anita édesanyjával és két kisgyermekével érkezett, s rögtön a bejáratnál Michl József polgármester nyújtott át számukra egy ajándékcsomagot. Természetesen erre a napra nem kellett belépőt venniük.

 

Elmondták, hogy sokszor töltik szabadidejüket a Fényesen, s mivel a kisebb gyermek még csak öt hónapos, az idén nyaralni se voltak. Éppen ezért felüdülésként a Fényesre látogattak a nagy kánikula idején, de még az utószezonban is jól esik a pihenés Tata szép környezetben fekvő strandján.

Az ötvenezres látogatószám igen szép eredmény, tízezrekkel több a tavalyinál.

- Komoly összegeket fordítottunk fejlesztésre annak érdekében, hogy többen kilátogassanak ide. Persze az égieknek is köszönhetjük a jó időt, ugyanakkor ez a locsolási költségeket is növelte. A Tata-kártya mostanra érett be igazán, ez is vonzóbbá tette a Fényest a tataiak számára. Köszönöm mindenkinek a munkáját, aki a Fényesen dolgozott, végre egy jó nyár volt – összegezte Michl József polgármester.

Jövőre pedig további újításokat terveznek, melyekről Krámerné Kozicz Mariann, általános igazgató-helyettes számolt be.

- Megindultak az előkészítési munkák, az árajánlatokat várjuk. Szeretnénk a medencéket még biztonságosabbá tenni azzal, hogy a csempeburkolatot fóliára cserélni, így elkerülhetők a sérülések. Ezen kívül még több programot kívánunk itt szervezni, s ebben a lakosság ötleteit is várjuk. Kérjük, hogy a fenyesfurdo@tata.hu e-mail címre írják meg, mit szeretnének látni a jövő évben, mivel tudnánk színesíteni a lehetőségeket – hívta fel a figyelmet az igazgató-helyettes. Augusztus 31-én a Fényes bezár, de a kempingbe még szeptember 30-ig várják a pihenni vágyókat, s természetesen a szauna egész évben nyitva áll.