A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Új játékok, megszépült környezet a Fényesen

A Fényes-fürdő megújulva nyitotta meg kapuit ebben a szezonban. A tulajdonos önkormányzat együttműködési megállapodást kötött két céggel, melyek gondoskodtak a fürdő vonzerejének növeléséről. A strandolási lehetőségek is bővültek egy látványelemeket gyártó cégnek köszönhetően, mivel egy négy méter magas családi csúszda épült, melyet minden vendég ingyenesen használhat. A Tata-kártyások idén is kedvezményeket élvezhetnek: a diákok 50 forintért, a felnőttek 675 forintért léphetnek be. A teljes árú jegy 1350 forint. A térségben még mindig a Fényes kínálja a legkedvezőbb belépőjegyeket.

 

A kisgyermekesek régi kívánsága is teljesült: baba-mama szobát alakítottak ki, ahol pelenkázni és szoptatni is lehet. Rendezettek a sétányok, virág borít mindent. Tiszta végre a sportmedence vize.

A Grófi-tó vagy Katonai-tó néven híressé vált vízfelületet és annak medrét rendbe tették, így kiérdemelte a fürdő-tó minősítést.

A 14 milliós fejlesztés következményei lehetnek a javuló szolgáltatások. Az amorf és pancsoló medencére rá se lehet ismerni: a gyerekek és a szülők is önfeledten élvezhetik az új játékokat.

www.fenyesfurdo.hu