A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Fürdőszobát újítottak az óvodában

Szülői kezdeményezésre megújult a Kincseskert óvoda gyermekfürdőszobája és gyermeköltözője. A gyermekfürdő nagyon rossz állapotban volt már, néhány toldozás-foldozás történt rajta az elmúlt években, s a hetvenes-nyolcvanas éveket tükrözte vissza. A szülők anyagi támogatásával és önkéntes segítségnyújtásával azonban sikerült megszépíteni a gyermekek mosdóját. A helyiség új burkolatot, mosdókat, csapokat és zuhanyzót kapott, valamint teljes gletteléssel és festéssel szépítették a falakat.

 

- A Napsugár csoportban jelenleg harminc kisgyermek használja a felújított fürdőszobát, így az ő nevükben is szeretném megköszönni, a szülők anyagi támogatását és kétkezi munkáját – mondta az intézmény vezetője, Görözdiné Vojnits Klára.

 

A felújítás sikeréhez nagyban hozzájárultak a következő szülők:

 

Valentinyi Zoltán és felesége, Gyenes Mihály, Himer Zoltán, Karsai Andrea, Kemenczki Ernő, Szita Anikó, Kerék László, Berencsik Zsolt, Mészáros Csaba, Nagy Sándor, Németh Attila, Némethné Nagy Henrietta, Somogyi Ildikó, Rohodi Máriusz, Gyenes Mihályné, Elekes Imre, Merkl Rajmond, Papp Andrea, Klima Adrienn, Pázmándi Erzsébet, Huber Róbert, Balogh Csaba, Karsai Szilvia.

 

A Kincseskert Óvoda Napsugár csoportjának fürdője és öltözője tehát megújultan, tisztán, rendezetten várta a nyári szünet után a gyermekeket, akik, bár a régi öltözőt nem kifogásolták, mégis észrevették a változást.