A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Mikoviny Sámuel emléktúra

A Mikorviny Sámuel emlékére megrendezett vízitúra az idén október 6-án szombaton zajlik majd a Zöld Sziget Kör szervezésében. Akik vízi járművüket már előző nap a helyszínre kívánják szállítani, azok a Berta Malom kertjében tárolhatják azokat. A regisztráció 8 órától kezdődik 11 óráig. 9.15-kor az ünnepélyes megnyitó után vízre szállnak a különböző vízi járművek.

 

11 órától érkezés Dunaalmásra, ahol a Révalmási Tutajosok „Vendégmarasztaló – babgulyással” várják a résztvevőket.

A beérkezés után az ebédosztásnál folyamatosan történik az Emléklapok átadása!

 

Helyszín/Indulás: Berta Malom (Tata), itt történik a regisztráció!

 

Táv: 13 km Időtartam: min. 1,5 óra

Nevezési díj: A vízi-túrán 1500 Ft/fő a nevezési díj, amely magában foglalja a következőket: - Nevezési és regisztrációs díjat, - 1 db emblémás póló díját, - Oklevelet, - Vendégmarasztaló babgulyást Dunaalmáson (Az ebéd a regisztrációnál kapott karszalaggal érvényes, egy adagra szól, és ha esetlegesen elfogy, akkor minden esetben visszafizetjük az árát. Ha marad, akkor természetesen lehet repetázni!)

 

További információ: Mocsi Ádám 70/385-7981 vagy Oláh András 20/596-4880, 30/549-2006 zoldszigetkor@gmail.com, www.zszk.hu

 

FONTOS!

Figyelmeztetjük azokat, akik most jönnek először, hogy a kb. 13 km-es vízi túráinkon a résztvevők közül néhányan borulni szoktak! Potenciális veszélyhelyek: A vasúti híd és az 1-es út alatti betonozott szakasz, Barcza duzzasztó, zsilipek, műtárgyak a térképen jelzett helyeken! (Száraz ruháról és vízhatlan hordóról kéretik gondoskodni!)

Az alkoholfogyasztás befolyásolja a teherbíró képességet és veszélyes lehet az evezés során! Ne fogyasszuk alkoholt és vigyázzunk a magunk és mások testi épségére! Az Által-ér mederrekonstrukciós munkálatai miatt a cél a tavalyi évtől a 10-es útnál lévő zsilip előtti gátszakasz! (JPG képen jelölve) Kérünk mindenkit az óvatos kikötésre!

 

Mindenki saját felelősségére vesz részt a túrán!