A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Önkéntesek újították fel a Kincseskert Óvoda udvari játékait

Tizenöt önkéntes százöt órányi közmunkájával újultak meg a Kincseskert Óvoda udvari játékai a Holcim Hungária Zrt. szervezésében. Az idén 100 esztendős Holcim csoport munkatársai a centenárium évében az „Együtt a közösségért” program keretében civil és non-profit szervezeteknél végeznek önkéntes munkát, így ennek köszönhetően a szülőkkel közösen tették csinosabbá és biztonságosabbá az óvoda „játszóterét”.

 

A Holcim Hungária Zrt. mindig igyekezett jó kapcsolatot ápolni környezete intézményeivel és civil szervezeteivel, amelyet alátámaszt az idén meghirdetett ”Együtt a közösségért” önkéntes program is. Ennek keretében június 30-án, szombaton a svájci cég munkatársai, a tatai Kincseskert Óvoda dolgozói, valamint néhány szülő aktív segítségével lecsiszolták és lefestették az intézmény udvarán található padokat és játékokat.

 

- Az udvari játékok és padok sajnos folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, így időről időre fel kell őket újítani. Éppen ezért örültem neki, hogy a Holcim meghirdette önkéntességi programját, mert, így a gondos kezeknek köszönhetően kevés ráfordítással tudunk tenni az óvodáért. Százhúsz kisgyermek használja a most felújított udvari játékokat, így az ő nevükben is szeretném megköszönni a Holcim és az önkéntesek segítségét. Öröm látni, hogy vannak olyan emberek, akik szabadidejükben közösségi munkát végeznek – hangsúlyozta Görözdiné Vojnits Klára, a Kincseskert Óvoda vezetője, aki külön kiemelte a szülők, valamint a Tatai Épfa Kft. segítségét is.

 

A Holcim Hungária Zrt. Magyarország egyik vezető cement- és betongyártó, valamint kavicskitermelő vállalata, melynek 2010-ben elért nettó árbevétele 22,199 milliárd forint volt.